Når risengryn og mælken snart koger, pakker jeg gryden ind i aviser og tæpper og stiller den i min seng med dynen over. Her skal den så stå i min. 2 timer.
Jeg har aldrig prøvet det før, så jeg er spændt på resultatet.
Og som Bonderøven siger : " Det er ikke et forsøg på at vende tilbage til stenalderen "
Det er et forsøg på at lave en ordentlig risengrød. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at koge en risengrød ordentligt!!!!
Jeg elsker risengrød, men ikke med brændte gryn eller klumper. Uf.
Jeg krydser fingre for at denne gammeldags metode fungerer for mig.
Foto lånt af cyclonebill Flickr |
Er der nogen af Jer, der har prøvet denne metode??
Min mor brugte altid den metode. Vi selv har altid lavet den i microovnen... men så flækkede den store micro-risengrødsskål efter intens brug, og siden har vi kun kunne finde små micro skåle. Så sidste år kogte jeg den også i sengen - det på komfuret svider på uanset, hvor meget jeg rører. Og det blev godt.
SvarSletI år laver Fatters søster ris a´la manden, så da slipper vi for at bøvle med den.
Jubiii, Risengrøden blev god. Der var desværre bare kommet for meget mælk i. Så måtte sien frem. Jeg koger risengrød i sengen for fremtiden :)
SvarSletDet er også den eneste måde jeg kan finde ud af...
SvarSletRigtig glædelig jul til jer.