mandag den 27. december 2010

3 nye bøger


I London var jeg inde i den største bogbutik, jeg nogensinde har set. Der var 4 etager med bøger i alle genrer. Jeg faldt pladask for disse 3 bøger og  jeg måtte bare eje dem. Og tro mig, der var mindst 20 andre jeg godt ville have haft  med mig hjem.
I det nye år, har jeg besluttet mig for, at gøre mere brug af min nye symaskine og i disse bøger er der en masse fantastisk inspiration. 

Jeg har besluttet mig for at blogge ca. en gang om ugen, i det nye år.
Jeg holder meget af at blogge, og især at følge med i mange af de fantastiske blogs der findes i den verden, men det er en tidsrøver og jeg må erkende, at jeg har svært ved at nå mange af de andre ting jeg så gerne vil.

Vi må se om det holder ;)
4 kommentarer:

 1. Jeg tror dig helt og holdent, når du siger der var mange andre bøger du gerne ville have haft med hjem.
  Kan huske en lignende boghandel i Dublin, og når man så står der og skal begrænse sig, øv det er ØV!
  Kender den første bog på billedet, fra det lokale bibliotek. Da jeg uddannede mig til håndarbejdslærer skrev jeg eksamensopgave om tasker, derfor følger jeg med når der udgives nyt, men får desværre sjældent syet tasker nu om dage.
  Kan læse du allerede tager hul på nytårsforsætterne, de er ok at have, men forfærdelig svære at holde ;) Håber det må lykkes dig at blogge ugenligt!
  Forsat god aften- klem!

  SvarSlet
 2. Uh lækre bøger. Man skal heller ikke slippe mig løs i sådan en stor boghandel. Og hvad der er farligt er at jeg køber både på hebraisk, dansk og engelsk. kan godt forstå hvad du mener med at bloggen er en tidsrøver. Bare man havde mere tid........ Ha en dejlig dag♥

  SvarSlet
 3. Altid fint at dele ens mål med andre - så er de ikke så nemme bare at opgive igen.

  Bloggeriet kan nemt være en tidsrøver. Er man kommet godt i gang, kan man næsten ikke stoppe igen. Til gengæld kan det være ligeså svært at få taget hul på det igen, hvis det lige har haft en stille periode.

  SvarSlet
 4. Jamen det glaeder jeg mig saa til. The bag making bible har jeg ogsaa. Skoen bog. Har du vaeret inde om hendes hjemmeside???? Den er bestemt et besoeg vaerd.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...