mandag den 26. april 2010

Et arvestykke er flyttet ind

Vi har arvet dette smukke ur, men jeg kan altså ikke li´farven. Det har været i min kærestes familie i over 100 år. Der kommer også et hjørneskab med samme " krone" foroven. Vores hall har sort / hvide klinker og hvide vægge.
Jeg må gerne male det og så har jeg leget lidt i Photoshop. Hvad synes I om denne løsning? Er der nogen af Jer læsere som har nogle ideer til / erfaringer med restaurering af sådan et gammelt ur?
Urskiven er brækket hvid /gammelhvid med sorte visere og romertal.NU                                                         Idé  Photoshop

2 kommentarer:

  1. hm..... kan følge det med farven ...synes dog den bliver meget "hård" - måske hvis den hvide var lidt mere off-white og den sorte ikke er helt blæk sort ... jeg tror den ville være fantastisk i off white/pastelgrøn og lidt guld (: Men det holder ikke den sort/hvide stil (;

    SvarSlet
  2. Jeg ved godt at det ser lidt hårdt ud. Jeg har sløret baggrunden, for at fremhæve uret. Nogle lækre farver du foreslår. Jeg kan lige se det for mig, men som du selv nævnte, så går det jo desværre nok ikke, der hvor uret skal stå ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...