lørdag den 22. oktober 2011

Pink Lady

På hverdags-fridage og i wekenden
laver jeg juice om morgenen. 
Jeg brugte nogle af mine fødselsdagspenge på en Philips-saftcentrifuge
og de penge er godt givet ud. 
I morges fik vi min favorit juice :
Ananas, æble, rødbede, gulerod, citron og ingefær. 
God weekend til alle. 

6 kommentarer:

 1. Ser laekkert ud, og det smager saaaaaaa godt. Ogsaa god week-end til dig og dine.

  SvarSlet
 2. Hvis jeg ikke havde smagt den blanding i sommer på et marked, ville jeg have rynket på næsen ad dine ingredienser til en drink. Men må give dig ret i, at det smager himmelsk !!

  For nogle år siden fik jeg en saftpresser, der desværre var købt for billigt. Den var ikke en disse værd og endte hurtigt på genbrugspladsen.

  I dag bruger vi en honningpresse til frugterne. Det er bare for stort arbejde til bare et enkelt glas.

  SvarSlet
 3. Jeg har en saftpresser som din, og har lavet i litervis af æblesaft (noget af det er blevet frosset), men jeg synes det er et heste arbejde at gøre den ren, derfor "gider" jeg ikke lave de blandinger som du laver, synes ellers det smager kanon, og sundt er det jo også. Go´ dag til dig fra Joan M.

  SvarSlet
 4. P.S: Jeg er forøvrigt osse en glad bondepige....hilsen Joan m.

  SvarSlet
 5. Hej Joan. Jeg kommer isterninger i saften og imens det køler ned, så gør jeg maskinen ren. I beholderen til "tørstoffet" kommer jeg altid en pose i ( sådan en man bruger når man køber frugtog grønt i supermarkedet. Tørstoffet får dyrene. De elsker det. Så jeg synes, at det er det hele værd. ;)

  SvarSlet
 6. Åh jeg har været lidt fraværende, Har haft vores naboer til mortensaften...stegte gæs i flere dage. 5 stk. Men godt blev det. I aften spiser vi rester, det er det allerbedste.
  SAFT :
  Det er ikke tørstof beholderen jeg synes er den værste at gøre ren...nej rundt i kraven v fin sien , det sorte plastic, og ind i tuden, det er altså noget skrammel...

  Mange hilsner fra Joan M.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...